Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

De kinderboerderij wil graag een lang gekoesterde wens van veel bezoekers in vervulling laten gaan: de aanleg van een rolstoelvriendelijk pad vanaf de brug naar ons erf. De toegang is nu nog helemaal van grind en daar is met een rolstoel of scootmobiel maar moeilijk door te komen. Dit kan anders! We willen een pad aanleggen van 1.20 meter breed. We kiezen er bewust niet voor om de hele toegangsweg te bestraten, want dan kan het regenwater niet goed wegstromen.
Hoe kunt u helpen?
U kunt op twee manieren helpen om dit pad te realiseren: met een financiële bijdrage en/of met uw handige handen!

- Een financiële bijdrage: de gemeente Gouda heeft helaas laten weten dat zij dit project niet mee financiert. We zijn dus afhankelijk van particuliere giften of sponsoring. Quadrant kindercentra heeft al een bedrag van €250 toegezegd, waarvoor onze dank! Wilt u ook bijdragen? U kunt uw gift storten op rekeningnummer NL27 INGB 0004 3094 38 onder vermelding van ‘gift toegangspad’ of neem contact op met beheerder Sandra Harkes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Handige handen: de kinderboerderij zal een gezellige klusdag organiseren om de bestrating van de toegang voor te bereiden. Deze zal plaatsvinden in november (de exacte datum zal in overleg met de deelnemers worden gekozen). Het hek van de geitenwei moet worden omgezet, de groenstrook zal worden aangepakt en de fietsenrekken verplaatst. Bent u handig en heeft u zin om een dagje aan de slag te gaan voor een goed doel? Meld u dan nu aan bij beheerder Sandra Harkes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha