Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

Deze middag is bedoeld voor alle vrienden, donateurs, dieradoptanten en sponsoren (begunstigers). Zij hebben hiervoor een aparte uitnodiging gehad. Bent u begunstiger en heeft u geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact met ons op.

Om iedereen die de kinderboerderij zo fantastisch heeft gesteund afgelopen jaar te bedanken, organiseren we 14 september een middag voor alle vrienden! Voor zowel de kinderen als volwassenen hebben we een leuk programma samengesteld.
De kinderen mogen helpen dieren verzorgen en knuffelen. Daarnaast is er een speurtocht uitgezet én zijn de kinderen welkom op het springkussen of in de schminkhoek.
De volwassenen nodigen we van harte uit om mee te gaan op rondleiding over het erf van de boerderij en zo meer te weten te komen over geschiedenis en geplande projecten.

Voor eten wordt gezorgd! Iedereen ontvangt bij binnenkomst een consumptiebon voor pannenkoek en limonade/fris. Voor de kinderen zijn er ijsjes na – voor de volwassenen koffie of thee.

Wanneer? vrijdag 14 september
Hoelaat? Tussen 16.00 tot -20uur

Aanmelden:
Wilt u ook deelnemen? Wij horen het graag! U kunt een berichtje sturen aan Sandra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laten weten met hoeveel personen (kinderen/ volwassenen) u komt. Wilt u ook laten weten als u mee eet, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha