Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

Ze zijn er! Maar liefst 15 Kune Kune biggetjes. Op zaterdag 23 juni beviel Jasmijn van 8 zwartbonte biggetjes en 36 uur later volgde haar dochter Suus met 3 zwartbonte biggetjes en 4 witte, zonder vlekje of spikkel, helemaal niks! Daarom vragen we onze bezoekers deze biggen mooi in te kleuren met onze biggen kleurwedstrijd. De kleurplaat is verkrijgbaar op de kinderboerderij en in te leveren tot en met zondag 26 augustus. Dit is op de dag van ons jaarlijkse zomerfeest. De winnaars worden deze dag bekend gemaakt en ontvangen een leuke prijs.

Download hier de kleurplaat, print deze uit en lever in op de kinderboerderijKom de biggen ook bekijken
De biggen zijn in de stal of met mooi weer in de knuffelweide te zien, net als voorgaande jaren. Ze moeten nog even rustig wennen, maar zullen zich straks ook graag laten aaien of laten zich op hun zij vallen als ze hier worden gekriebeld. Van optillen houden ze beslist niet, dan kunnen ze erg hard gillen. 

Van Limburg tot Friesland
De komende twee maanden zijn de biggen nog bij ons te zien. Daarna verhuizen ze naar hun nieuwe eigenaren. Kune Kunes zijn echte hobbyvarkens, maar kunnen beslist niet in huis gehouden worden (eigenlijk geen enkel varken), dus hebben een fijne buitenruimte nodig waar ze kunnen grazen en in een modderpoeltje liggen. Ook staan ze niet graag alleen, dus ze vertrekken bij ons altijd samen, tenzij er al varkens aanwezig zijn. We selecteren hier ook op en voorkomen op die manier ook impulsaankopen. Echt in de buurt blijven de meeste biggen niet. Van Limburg tot in Friesland zijn biggen van ons te vinden. Ook hebben al meerdere kinderboerderijen en zorgboerderijen Kunes bij ons gekocht. 

 

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha