Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

De komende twee weken organiseren we veel verschillende activiteiten op de kinderboerderij. Zo kunnen kinderen kerstballen versieren met foamklei, meedoen aan creatieve workshops, de ponymiddag, het snerfeest en nog veel meer. In onze horecaruimte 'De Deel' is heerlijke warme chocolademelk met slagroom verkrijgbaar. U kunt ook bij ons komen lunchen met vers belegde broodjes, pannenkoeken en tosti's.

Levende kerststal
Op Tweede Kerstdag is de kinderboerderij vanaf 13.00 uur geopend. U kunt onze prachtige kerststal bewonderen met daarin echte mensen, die een schitterende kleding het kerstverhaal uitbeelden. Ook de kerstezel en andere dieren ontbreken niet in deze stal. Een verhalenvertelster vertelt het kerstverhaal aan de kinderen. Kinderen kunnen meedoen aan een leuke, winterse knutselactiviteit. Voor de knutselactiviteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer activiteiten
Onze activiteitenkalender is ook op de website te vinden: creatieve workshops, meehelpen, ponymiddag, snertfeest, dreumesochtenden en meer. Klik op de activiteit voor meer informatie en aanmelden.

Kerststal tijdens Gouda bij Kaarslicht
We blikken met de onderstaande foto's ook terug naar Gouda bij Kaarslicht waar we al vele jaren de levende kerststal in het centrum van Gouda verzorgen. Honderen kinderen en hun ouders/ grootouders/ verzorgers brengen een bezoek aan de kerststal en luisteren naar het kerstverhaal, dat samen met de vrijwilligers wordt uitgebeeld. 

 

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha