Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

In de zomervakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op de kinderboerderij. Ook kunnen kinderen dagelijks komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig.

Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Een greep uit onze activiteiten: ponyochtend, schminken, creatieve workshops, waterspektakel, dreumesochtend. Bijna iedere dag is er wel iets te doen. 

Blacklight speurtocht
De blacklight speurtocht noemen we graag even apart. Deze is nieuw en voor echte onderzoekers. De speurtocht kan de hele vakantie worden gedaan. Deelmers ontvangen een gratis blacklight pen.

Zomerfeest
Op zondag 20 augustus wordt de zomervakantie feestelijk afgesloten met het zomerfeest vol activiteiten en gezelligheid. Op het hele erf is de hele dag van alles te doen en te beleven voor jong tot oud, waaronder: Dans gezellig mee, Schminken, Varen met mini-bootjes, Springkussen, Workshops, Knuffelhoek, Dierenbingo en veel meer. Ook is er een terras ingericht, dus ook voor de lunch kunt u bij ons terecht.

Horeca en terras
Op de boerderij kan er ook gezellig gegeten worden in de Deel of op het terras o.a. verse broodjes, pannenkoeken en poffertjes.

Overzicht activiteiten: Activiteitenkalender

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha