Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

Natuurlijk spelen op de kinderboerderij, dat kunnen we op twee manieren uitleggen: Waar anders kunnen kinderen heerlijk buiten spelen in een veilige omgeving als op de kinderboerderij? Maar nog mooier als dit in het groen kan, tussen de planten en struiken: Natuurlijk spelen, leren en ontdekken. Kinderen van heel jong tot eind basisschool komen bij ons om in contact te komen met dieren, groen en ze komen spelen. Dit willen wij in stand houden, helpt u daar een handje bij?

Kijk op de website: www.voorjebuurt.nl/goudsehofsteden

Natuurspeelstrook
Onze natuurspeelstrook, die in 2006 is aangelegd, is aan een opknapbeurt toe. Deze speelstrook is de afgelopen jaren zo intensief gebruikt, dat we deze niet alleen willen opknappen, maar ook willen vernieuwen en er nieuwe, uitdagende elementen aan willen toevoegen. Gekozen voor en door de kinderen. Met deze crowdfundingsactie sparen we voor deze natuurspeeltuin, zodat deze nog voor de zomer kan worden aangelegd.

Op de bijgevoegde foto is de huidige speelstrook te zien. Door het intensieve spelen en door het gebruik van natuurlijke materialen, is deze erg aan slijtage onderhevig. Het wordt tijd voor een flinke opfrisbeurt vol nieuwe mogelijkheden!

Wat kunt u doen?
De actie start op 19 mei en loopt tot 6 juli. In deze periode houden we diverse acties om hiervoor geld in te zamelen. Zo organiseren we een pannenkoeken-, omelet- en wafeldag. Ook gaan we een lege flessenactie houden schminkdag en kan gesprongen worden op het springkussen voor een kleine bijdrage. Zo helpen alle giften – van groot tot klein, donaties en acties mee om gezamenlijk dit grote en groene project voor de bezoekers van de kinderboerderij te kunnen uitvoeren.

Help mee dit mogelijk te maken met behulp van uw bijdrage, klein of groot, dat maakt niet uit. Wij stellen een leuke, passende tegenprestatie beschikbaar als dank voor uw bijdrage. Draag vandaag nog bij, zodat de kinderen nog deze zomer kunnen spelen en bewegen in het groen en de kinderboerderij hiermee nog aantrekkelijker wordt. Bedankt!

Verdubbelaar Provincie Zuid-Holland
Onze actie is nog leuker, want de provincie Zuid-Holland ondersteunt groene initiatieven en zet de verdubbelaar in. Zo wordt iedere euro die u stort automatisch twee euro! De verdubbelaar wordt ingezet wanneer 20% van het bedrag door (minimaal) 20 donateurs is behaald. Dit geld ook voor het bedrag dat hiervoor gestort wordt, maar dit wordt vanaf dat moment zichtbaar. 

Hoe meedoen?
We houden verschillende acties op de kinderboerderij, waarbij u kunt doneren. Maar u kunt ook eenvoudig online uw gift overmaken in ruil voor een leuke tegenprestatie. We houden deze actie via Voorjebuurt

Kijk op de website: www.voorjebuurt.nl/goudsehofstedenOns adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha