Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

De actie #RedDeKinderboerderij is omgezet in # SteunDeKinderboerderij. De gemeenteGouda heeft voor DIT JAAR € 35.000 subsidie erbij betaald, waarmee het grootste gat gedicht is. Maar dan zijn we er nog niet. Voor 2019 en verder zijn zullen we nog op de bres moeten blijven springen voor een structurele oplossing.

Steun blijft hard nodig
Steun is nog steeds essentieel! De extra inkomsten van bedrijven en particulieren hebben wij namelijk heel hard nodig om het achterstallige onderhoud van de afgelopen jaren weg te werken en toe te werken naar 2019. Met ieders steun kunnen we werken aan een vitale en mooie kinderboerderij, voor 2018 én daarna. We hebben hieronder een overzicht geplaatst hoe u ons kunt steunen. 

Hoe steunen:

  • Word vriend voor minimaal € 20 per jaar, klik op AANMELDFORMULIER VRIENDEN
  • Bedrijfsvriend worden voor € 250 per jaar (of steun in arbeid of materiaal), klik op BEDRIJFSVRIENDEN
  • Adopteer een dier en draag bij aan de voeding en verzorging. Meer info: DIERADOPTIE

Vrije gift
U kunt ook zonder verplichtingen de kinderboerderij financieel wil steunen. Dit kan door het overmaken van een bijdrage op NL27 INGB 0004 3094 38 t.n.v. Stichting kinderboerderij De Goudse Hofsteden te Gouda ovv RedDeKinderboerderi

Word vrijwilliger
Aan de slag in een gezellig team van jong tot oud? Met tijden die u zelf kunt aangeven? Wij zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers, met name ter ondersteuning van de dierverzorging in het weekend (dit mag ook samen met eigen kind(eren). In het weekend werk je altijd samen met een vaste dierverzorger. Per dagdeel is ook mogelijk.

Verder zoeken we nog mensen in de horeca. Kom langs voor een gesprek en maak ee afspraak met Sandra Harkes (Contactformulier)

Komende acties:
- 7 april: Loterij met leuke prijzen. Lees meer: LOTERIJ KINDERBOERDERIJ
- 30 juni, sponsorfietstocht georganiseerd door Rabobank, doet u ook mee?

Via website, Facebook en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte. Heeft u ook nog een idee? Laat het ons weten en neem contact op met beheerder Sandra Harkes 0182-514219 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met elkaar willen we ons sterk maken voor onze mooie kinderboerderij, zodat nog vele generaties kunnen genieten van deze prachtige plek. Help ook mee!Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Hoe is het weer?

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha