Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

Goed nieuws! De actie #RedDeKinderboerderij is voor 2018 gelukt. De gemeente past voor dit jaar € 35.000,- bij voor Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, omdat het gat voor het grootste deel is gedicht. Toch is onze actie nog zeker niet klaar.

Voor 2019 en daarna hebben we nog steeds structureel € 40.000,- extra nodig. Wij hebben er vertrouwen in dat de politieke partijen ná de verkiezingen op 21 maart dit extra bedrag in de coalitieonderhandelingen hoog op de agenda zetten. Verschillende politieke partijen, waaronder CDA, PvdA en GroenLinks hebben hun steun al uitgesproken ons te steunen. Nu de andere partijen nog.

Bijzonder dankbaar
De steun konden wij alleen maar krijgen dankzij alle positieve reacties in de media, op social media en op onze website. Honderden bezoekers hebben hun reactie achtergelaten. We hebben al veel particuliere vrienden, bedrijfsvrienden en adoptanten mogen verwelkomen. Vele Gouwenaren hebben een actie voor ons opgezet of bieden hun diensten aan. Daar zijn wij superblij mee en bijzonder dankbaar voor.

Blijf steunen
Die steun is nog steeds essentieel! Deze extra inkomsten van bedrijven en particulieren hebben wij namelijk heel hard nodig om het achterstallige onderhoud van de afgelopen jaren weg te werken. Met ieders steun kunnen we werken aan een vitale en mooie kinderboerderij, voor 2018 én daarna. 

Net als alle jaren blijven we dan meedoen aan acties, maar dit jaar worden er extra acties ingezet, bijvoorbeeld de loterij op zaterdag 7 april, georganiseerd door twee enthousiaste bezoekers Nadine en Margaret (lees hier meer: Evenement loterij), de sponsorfietstocht van de Rabobank in juni en aan het einde van het jaar gaan we iets organiseren met de Grand Canyon . Via website, facebook en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte. Heeft u ook nog een idee? Laat het ons weten.

#SteunDeKinderboerderij
Zo kunnen jong én oud in Gouda en omstreken op een laagdrempelige manier in contact komen met dieren en de natuur. Dus blijf de kinderboerderij duurzaam steunen. #SteunDeKinderboerderij.


 

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Hoe is het weer?

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha