Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 
We hebben ons aanbod kinderfeestjes vernieuwd. Uiteraard is het vertrouwde 'meehelpen op de boerderij' (arrangement Feesten met de beesten) nog mogelijk, maar we hebben er ook een aantal nieuw arrangementen aan toegevoegd. Zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen feestjes worden uitgebreid met extra opties, zoals boerengolf, speurtocht of diverse knutselmogelijkheden.

Voor de jongste kinderen is er het dierenknuffelfeestje, waarin ze in de knuffelhoek kennismaken met onze tamme konijnen, cavia's en kippen. Onder begeleiding mogen ze de dieren ook vasthouden of aaien. Voor de knutselaars is er het boerenknutselfestijn met allerlei leuke knutselmogelijkheden. Er is zelfs een luxe variant waarbij gewerkt wordt met foamklei, glitters en andere materialen. Ook aan de lekkerbekken is gedacht, want tijdens het boerenbakfeest mogen zij zelf op platen hun eigen pannenkoek bakken, maar niet voordat op het erf alle ingrediĆ«nten zijn verzameld. Om het helemaal echt te maken mogen de kinderen hun eigen koksmuts versieren. 

Ook de jonge paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het paardenfeestje, waarbij ze samen met een dierverzorger mogen meehelpen met het verzorgen en borstelen van onze lieve pony's en ezels. En het hele feestje staat in het thema van paarden, want er wordt ook een leuk paardenspel en pony- en ezelquiz gedaan. Ook een paardenknutsel staat op het programma, zoals het versieren van een hoefijzer of en piepschuimpaard. De pannenkoeken of poffertjes worden uiteraard geserveerd op een bordje die op een paardenplacemat staat.

Verder kan er in de ruime speeltuin volop worden gespeeld of kan er een kijkje genomen worden bij onze vele dieren. Kortom diverse leuke mogelijkheden voor het vieren van een leuk en gezellig kinderfeestje! 

Een overzicht van onze arrangementen. Klik op kinderfeestjes voor meer informatie. 

Download onze brochure kinderfeestjes: 


 

 

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Hoe is het weer?

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha