Familiefeest, kraamfeest, verjaardag?
Voor groepen tot ongeveer 20 - 30 personen kunt u in het weekend gebruik maken van de kantine. Er worden tafels gereserveerd, zodat u bij elkaar kunt zitten. De kinderen kunnen ook lekker buiten spelen en de dieren bezoeken of knutselen, terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig kunt bijpraten.

Een (verjaardags)taart mag meegenomen worden. De overige consumpties kunnen worden afgenomen bij het verkoopluik. Het is ook mogelijk om poffertjes, pannenkoeken of andere snacks te bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk om deel te nemen aan activiteiten:

Knutselactiviteiten voor kinderen
De kinderen kunnen ook creatief bezig zijn, zoals klompjes schilderen of een schilderijtje verven. Voor tarieven en mogelijkheden, zie kinderfeestjes.

Boerengolf
In het weiland kunt u met uw familie of een groep een partijtje boerengolf spelen. Wie heeft in de minste slagen het parcours rond en komt droog aan de overkant van de sloot (omlopen mag ook...). Een partij boerengolf duurt circa een half uur en kost € 1.50 per persoon. Deelname minimaal 6 personen en onder begeleiding van een volwassene. (Dit is mogelijk vanaf circa april - september en niet als het weiland erg nat is). 

Levensgroot levend ganzenbord
Samen met de familie of een groep kan levend ganzenbord gespeeld worden op een groot speelzeil. Dit zeil en bijbehorende dobbelstenen is te huur voor € 7.50.

Verhuur en voorwaarden: 

  • Kantinehuur: € 1,00 per persoon per uur, met een maximum tot 20 personen van € 50,- per dagdeel. Extra personen €1,- pp per uur
  • Er wordt één familiefeest per dagdeel gereserveerd
  • De kantine blijft wel open voor het publiek
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen
  • Er wordt geen alcohol geschonken

Voor meer informatie over familiefeesten of groepen kunt u contact opnemen met de beheerder, Sandra Harkes (0182-514219 of mail

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha